Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αγριογούρουνο στιφάδο




Υλικά
1 κιλό αγριογούρουνο
2-3 κρεμμύδια
1 φύλλο  δάφνης
1 κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Ντοματοχυμό
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Μια κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κρέας και τα μπαχαρικά.
  • Ρίχνουμε ένα κρασοπότηρο κόκκινο κρασί, λίγο ξύδι για να απομακρυνθούν οι μυρωδιές και περιμένουμε να εξατμιστεί.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα κουτί από ντοματοχυμό και το αφήνουμε να βράσει για 4’ στη χύτρα ταχύτητας.
  • Παράλληλα καθαρίζουμε τα υπόλοιπα 2 κρεμμυδάκια και όταν βράσει το κρέας τα προσθέτουμε.
  • Επίσης προσθέτουμε και λίγο πελτέ και αφήνουμε να βράσουν τα κρεμμύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου