Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σπαγγέτι με αυγοτάραχο ρέγγας


ΠΙΑΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ 
Υλικά: 250 γρ. σπαγγέτι Νο 6
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
1-2 καυτερές πιπερίτσες
αυγοτάραχο ρέγγας
ελαιολαδο
ξύσμα και χυμός από μισό λεμόνι (προαιρετικά)
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Παράλληλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε τηγάνι και ροδίζουμε, σε μέτρια φωτιά, το σκόρδο και τις καυτερές πιπεριές. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε λίγο μακαρονόζουμο και προσθέτουμε με πηρούνα τα σπαγγέτι. Ανακατεύουμε καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αυγοτάραχο και το ξύσμα λεμονιού. Μετά από ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα σερβίρουμε, ρίχνοντας σε κάθε πιάτο λίγο έξτρα αυγοτάραχο.
ΒΑΖΟ ΠΙΑΤΟ  ΒΑΖΟ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου