Υλικά:
10 γρ. σοκολάτα σε σκόνη (1 κουτ. σούπας)
1 δόση καφέ espresso
10 ml σιρόπι σοκολάτας
120 ml γάλα φρέσκο πλήρες
10 ml σαντιγί
10 γρ. σοκολάτα σε σκόνη (1 κουτ. σούπας)
1 δόση καφέ espresso
10 ml σιρόπι σοκολάτας
120 ml γάλα φρέσκο πλήρες
10 ml σαντιγί
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο shaker μαζί με λίγο πάγο και χτυπάμε δυνατά για 1-2 λεπτά. Σουρώνουμε σε ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε με τη σαντιγί και την sauce σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου