Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Λουκάνικο με αυγα στο φουρνο

Sausage and Egg Casserole Recipe
συστατικά
1 κιλό  χοιρινα λουκάνικα κομμενα σε μπουκιες
6 αυγά
2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
6 φέτες λευκό ψωμί, κομμένο σε  κύβους
1 φλιτζάνι  τριμμένο τυρί τσένταρ
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι, σοταρετε τα λουκάνικα να ροδισουν.Βγαζετε και ααφηνετε να στραγγιξουν.  Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τα αυγά προσθέστε το γάλα, το αλάτι  τη μουστάρδα. και χτυπατε λιγο ακομα Ανακατέψτε τους κύβους,ψωμιου το τυρί και  το λουκάνικο.
Ρίξτε σε ένα λαδωμένο ταψί.  πρωτα τα λουκανικα και περιχυνετε με τα αυγα.Καλύψτε το ταψι και καταψύξτε για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα. Βγάλτε το από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε, ακάλυπτο, στους 180 ° για 40 λεπτά ή μέχρι ένα μαχαίρι που βαζετε κοντά στο κέντρο  του ταψιου βγαίνει καθαρό. Απόδοση: 8-10 μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου