ΥΛΙΚΑ
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες
2 κρεμμύδια τριμμένα
200 γραμ. φέτα
100 γραμ γραβιέρα
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 φλυτζάνι αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις ντομάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά καρεδάκια.
Τις τοποθετούμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα κρεμμύδια ,το δυόσμο,το αλεύρι ,τις ντομάτες ,τη φέτα ,τη γραβιέρα,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Όταν κάψει το λάδι κουταλιά κουταλιά το μείγμα το βάζουμε στο τηγάνι μας. Γυρνάνε όταν έχουν ροδίσει οι κεφτέδες μας και από την άλλη μεριά.Με τρυπητή κουτάλα τους τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου