Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

Υλικά:
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κούπα χυμό ντομάτας
1/2 κούπα ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση: 
Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες. 
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του. 

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου