1 αντεριά
1 συκωταριά αρνίσια
Αλάτι-πιπέρι
Ρίγανη
1 λεμόνι το χυμό του.
Εκτέλεση
Κόβουμε τη συκωταριά σε μικρες μπουκιές πλένουμε καλά να φυγουν τα αίματα και αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγιξουν. Συνεχίζουμε με την αντερια πλενωντας καλά κάτω από τη βρύση με τρεχούμενο νερό.
Αλατοπιπερωνουμε τη συκωταριά, στιβουμε το λεμόνι, και Πασπαλίζουμε τη ρίγανη. Περνάμε σε μία σουβλα τη συκωταριά εναλλάξ συκώτι πνευμονι, γλυκαδι.Τυλιγουμε με το έντερο, προσεκτικα,και σφιχτά. Βγάζουμε το κοκορέτσι προσεκτικα από τη σουβλα και το απλωνουμε στο ταψι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμους Κελσίου για μία ώρα περίπου και μετά ανεβάζουμε θερμοκρασία 220 βαθμους και ψηνουμε 15 με 20 λεπτά ακόμα, να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές,αφού το έχουμε γυρίσει. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο Κόβουμε και σερβίρουμε.
#συνταγολογeιο