Υλικά:
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κούπα χυμό ντομάτας
1/2 κούπα ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες.
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Καλή επιτυχία!
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κούπα χυμό ντομάτας
1/2 κούπα ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες.
Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου