Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης


Εμείς το τρώμε συχνά και το λατρεύουμε 
Συστατικά
φέτα, κομμένη σε χοντρά κομμάτια(το πόση ανάλογα το σκεύος σας)
κασέρια (προαιρετικά εγώ βάζω λίγες φέτες)
ντομάτες, σε κυβάκια κομμένες
πιπεριά κέρατο καυτερή όσο αντέχετε βάλτε
ελάχιστο μπούκοβο(προαιρετικά)
ρίγανη
ελαιόλαδο 
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο τη φέτα κομμένη σε κομματάκια χοντρά, από πάνω την ντομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο αν βάλουμε. (Αν θέλετε ανακατέψτε τα υλικά σας όπως εγώ.)
Καλύπτουμε με τα κασέρια μας (αν βάλουμε) και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου