ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΕΙΟ
Κυριακή 13 Μαρτίου 2016
Bisteka alla Fiorentina...!!!
Παραδοσιακη συνταγή της Φλωρεντίας...ψητή μπριζολα συγκεκριμένης ρατσας αγελάδας... σιτεμενη 9 μέρες σε συγκεκριμένη θερμοκρασια...και καταναλώνεται καλύτερα σε ψήσιμο medium...ωστε να αποδοθεί καλύτερα ή γεύση της
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου