ελαιολαδο
ξύσμα και χυμός από μισό λεμόνι (προαιρετικά)
ξύσμα και χυμός από μισό λεμόνι (προαιρετικά)
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Παράλληλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε τηγάνι και ροδίζουμε, σε μέτρια φωτιά, το σκόρδο και τις καυτερές πιπεριές. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε λίγο μακαρονόζουμο και προσθέτουμε με πηρούνα τα σπαγγέτι. Ανακατεύουμε καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αυγοτάραχο και το ξύσμα λεμονιού. Μετά από ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα σερβίρουμε, ρίχνοντας σε κάθε πιάτο λίγο έξτρα αυγοτάραχο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου