Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Πίτα με κολοκύθα, καρότα, καρύδια και ανθότυρο
Συστατικά
Για ζύμη
2 αυγά
1 φλιτζάνι νερό calduta
1 φλιτζάνι λάδι
250 ml την κρέμα υγρή
3 κουταλιές ζάχαρη
Ένα κορυφή αλατιού
1 μαγειρική σόδα
3 vanilii
Φλούδες λεμονιού
Αλεύρι τριγύρω
Για τη γέμιση
1 κολοκύθα placintar
2 καρότα
6-8 κουταλιές ζάχαρη (ή ο ουρανίσκος)
200 gr ανθότυρο
150 gr καρύδια κουτσουρεμένο κοντός
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Κανέλα
Ζάχαρη σκόνη για διακόσμηση
Τρόπο εκπαίδευσης
Καθαρίσουμε την κολοκύθα και το δώσουμε στον razatoare μεγάλο. Καθαρίσουμε και έκανα το καρότο που του κάνουμε razatoare μεγάλο. Βάζουμε καρότο και κολοκύθα στο ανακατεμένο με ζάχαρη και λάδι. Αφήσουμε να σιγοβράσει καλά. Αν την κολοκύθα είναι πιο ζουμερό προσθέσουμε 2-3 κουτάλια gris. Μετά έβρασε καλά
προσθέστε καρύδια κομμένο και κανέλα και αφήσουμε 2 λεπτά.
- ζύμη μπριζέ
Ανακατεύεις τα αυγά με το νερό, λάδι κρέμα και υγρή. Προσθέτουμε ζάχαρη και βανίλια και ανακατέψουμε. Προσθέτουμε φλούδα από λεμόνι και μαγειρική σόδα και ανακατέψουμε. Προσθέστε το αλεύρι μέχρι γίνεται ένα ζύμη consistent και δεν κολλάει πάνω χέρια. Καλύπτουμε με μία καθαρή πετσέτα και αφήσουμε 20 λεπτά.
Ανακατέψουμε κολοκύθα με ανθότυρο. Preincalzim το φούρνο στους 180°. λαδωμένους ένα δίσκο με βούτυρο / μαργαρίνη. Ξαπλώσουμε φύλλο από ζύμη έβαζε η σύνθεση κολοκύθας με καρότο και ανθότυρο. Εγώ έκανα στρούντελ και πίτα (φύλλο κολοκύθα φύλλο). Ψήνουμε 25-30 λεπτά στους 180°.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου