Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αρωματική σαλάτα με τόνο και αυγά βραστά

Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2 κ.σ. σόγια σως
1 κ.γ. άνηθο
2 αυγά βραστά
4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  • Βράζετε τα αυγά για 10-15 λεπτά.
  • Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε φέτες.
  • Αφαιρείτε το νερό από τον τόνο.
  • Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζετε μέσα τον τόνο, τα αγγουράκια τουρσί και το κρεμμύδι.
  • Αλατίζετε, προσθέτετε ελαιόλαδο και σόγια σως.
  • Ανακατεύετε πολύ καλά και πασπαλίζετε με άνηθο.
  • Τέλος τοποθετείτε από πάνω τα βραστά αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου