Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

κεφτεδακια κοτοπουλου

Κεφτεδάκια κοτόπουλου








Συστατικά:

1 μεγάλο μπούτι κοτόπουλο,
3 μέτρια αυγά,
1 μπέικιν πάουντερ,
2 φρέσκα κρεμμυδάκια,
1/4 ματσάκι μαϊντανό,
2 κουταλιές της σούπας Στερεώστε με το αλεύρι,
το αλάτι, μαύρο και λευκό πιπέρι.

Προετοιμασία:
 
Βράζουμε το κοτόπουλο πόδι, χωρίς κόκαλα και σπασμένα σε μικρά κομμάτια.
Κρεμμύδι και μαϊντανό είναι ψιλοκομμένο και προσθέστε στο κοτόπουλο.
Τα αυγά ελαφρώς σπασμένα και προστίθεται στο μίγμα. Βάλτε και μπαχαρικά για γεύση και πυκνώσει το μίγμα στο αλεύρι μαζί με αυτό και να προσθέσετε σκόνη ψησίματος.




Ανακατέψτε καλά και αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Για να σκληρύνει το μίγμα.
 Με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μείγμα σε καυτό λάδι και τηγανίζουμε μέχρι μια χρυσή κρούστα.






 Αφήστε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να ληστέψει την περίσσεια λίπους και είναι έτοιμη να φάει!
Σερβίρεται κεφτεδάκια με σάλτσα σκόρδου-γάλα, μια συνταγή για αυτό, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Αυτά τα κεφτεδάκια μπορείτε να κάνετε με καπνιστό κοτόπουλο, αλλά τουλάχιστον σύμφωνα με Θέλω να είναι καλύτερη, αν έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το σπίτι-που καλλιεργούνται πτηνών Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου