Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΙΠ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ-ΓΙΑΟΥΡΤΙ

μουστάρδα και γιαούρτι


  • μουστάρδα: 1 κουταλιά της σούπας
  • ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
  • μαγιονέζα: 100 γρ.
  • στραγγιστό γιαούρτι: 100 γρ.
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • πάπρικα ή κάρι: λίγο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

ετοιμάζετε τη σάλτσα ανακατεύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και την υπόλοιπη μουστάρδα. Συνοδεύετε τα σουβλάκια με τη σάλτσα τους και γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια, πάπρικα ή κάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου