μουστάρδα και γιαούρτι
- μουστάρδα: 1 κουταλιά της σούπας
- ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
- μαγιονέζα: 100 γρ.
- στραγγιστό γιαούρτι: 100 γρ.
- αλάτι
- πιπέρι
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- πάπρικα ή κάρι: λίγο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
ετοιμάζετε τη σάλτσα ανακατεύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και την υπόλοιπη μουστάρδα. Συνοδεύετε τα σουβλάκια με τη σάλτσα τους και γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια, πάπρικα ή κάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου