Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Υλικά 
1.5 κουπα ινδικη καρυδα
1.5 κουπα αλευρι 
1 κουπα ζαχαρη
μισο βουτυρο απο το πακετο 
5 αυγα
 1 βανιλια 
1 μπεκιν παουντερ 
ξυσμα λεμονιου
 ΣΙΡΟΠΙ ΥΛΙΚΑ 
2 κουπες ζαχαρη 
2 κούπες νερο 
1 φέτα λεμόνι 
Βράζετε 6-7 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει. 
Για το γλυκό :
Χτύπαμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρίζουν. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ενώ προσθέτουμε σιγα σιγα τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμους πανω κατω και οταν είναι έτοιμο το γλυκό σιροπιάζουμε με το κρυο σιροπι. Όταν πιει όλο το σιρόπι πασπαλιζουμε την επιφάνεια με λίγο ακόμα ινδικη καρυδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου