Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

φασολάδα παραδοσιακή

ΥΛΙΚΑ 
1 πακέτο φασολια μέτρια 
1 κρεμυδι ξερό ψιλοκομμένο 
1 ματσάκι σέλινο
 2 καρότα κομμένα ροδελες 
Ελαιόλαδο 
Αλάτι και πιπέρι 
1 κουτί χυμό ντομάτας 
Λίγο μπουκοβο καυτερό 
Εκτέλεση 
Μουλιαζουμε τα φασολια αποβραδυς.
Εκτέλεση 
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα το σέλινο και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο τα υπόλοιπα υλικά τα φασολια και το ανάλογο νερό, να σκεπάζει τα υλικά και λίγο ακόμα. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν και να χυλωσει το φαγητό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου