Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

AΒΓΟΣΑΛΑΤΑ


Αυγοσαλάτα

Αυγοσαλάτα
Υλικά

  • 4-5 πατάτες μετρίου μεγέθους
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. μαγιονέζα
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε μικρά κυβάκια. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό και ενώ ακόμα κρατάνε τις σουρώνετε. Πριν προλάβουν να κρυώσουν τις λιώνετε με ένα πιρούνι. 
  2. Βράζετε τα αυγά. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια. Τα ρίχνετε στις πατάτες που έχουν ήδη κρυώσει. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε καλά. Διατηρείτε τη Φσαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου