Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Αλμυρό Κέικ με Φέτα και Άνηθο!


almyro-keik
ΥΛΙΚΑ
1 Μπέικιν Πάουντερ
1 ½ φλ Γάλα
3 φλ Αλεύρι
3 Αυγά
1 πρέζα Αλάτι
250 γρ Φέτα
½ χούφτα Άνηθο
1 φλ Λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, το τυρί, τις ελιές και τον άνηθο.
Φτιάχνουμε μια καλή ζύμη και τη βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι ή φόρμα του κέικ. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε λίγο σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου