Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σάλτσα Καππαδοκίας συνταγή (ΝΤΙΠ)



Σάλτσα Καππαδοκίας(ΝΤΙΠ)
1 ψητή κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης 
1 ψητή μελιτζάνα
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
Μπαχάρι πρεζα
Αλάτι
2Κ.Σ. (μαλακό τυρί)
Πως το φτιάχνουμε
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και έχουμε τη σάλτσα Καππαδοκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου