Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κολοκυθάκια Fritters


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ...

  • 5 αυγά
  • 5 κολοκυθάκια είναι λεπτή τριμμένο
  • 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 5 κουταλιές της σούπας τριμμένο πεκορίνο
  • Μαγειρικό αλάτι
  • Ψεκάστε πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

ΑΣ ΠΆΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ...

  1. Προσθήκη μαγειρικό αλάτι με τα τριμμένα κολοκυθάκια.
  2. Μετά από 10 λεπτά φτιαρίζω χούφτες του μίγματος και συμπίεση όλο το νερό έξω

  3. Χτυπάμε τα αυγά καλά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, αλεύρι που φουσκώνει, αλεύρι και το τυρί.

  4. Συνδυάστε τα κολοκυθάκια στο ίδιο μπολ και ανακατέψτε καλά.

  5. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμη, χαμηλώστε τη φωτιά λίγο έτσι ώστε το λάδι δεν καίγεται τις τηγανίτες.
  6. Πάρτε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας μείγμα και ρίξτε το στο τηγάνι.
  7. Μαγειρέψτε σε κάθε πλευρά του τεμαχίζω για λίγο περισσότερο από ένα λεπτό ή μέχρι να ροδίσουν. 

  8. Μεταφορά σε μια πιατέλα / δίσκο, ενώ είναι ακόμη ζεστό και πασπαλίζουμε τριμμένο Pecorino στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου