- 200 γρ. φέτα, σε ένα κομμάτι
- 100 γρ. κασέρι (προτιμότερο πικάντικο - π.χ. Σοχού ή Ξάνθης), τριμμένο
- 2 ντομάτες, σε κυβάκια
- 1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε λεπτές φέτες (με τα σπόρια)
- ελάχιστο μπούκοβο
- 1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1/2 κουτ. σούπας ξερή, κοπανισμένη
- 30 ml ελαιόλαδο
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τη φέτα, από πάνω την ντομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο. Καλύπτουμε με το κασέρι και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου