ΣΥΝΤΑΓΗ....
.
.-ΠΡΩΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ..ΣΚΟΡΔΟ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ....
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ 1Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΑΛΤΣΑ....
- 1/2 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 1 ΑΥΓΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
- 2Κ.Σ ΞΥΔΙ
- 1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
- 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
- ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ..
- 1 ΠΟΥΜΑΡΟ ΜΙΚΡΟ ΧΥΜΟ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
- 1 ΚΥΒΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
- 1Κ.Σ ΚΥΜΙΝΟ...1 Κ.Σ ΚΑΝΕΛΑ...1Κ.Σ ΖΑΧΑΡΗ..ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
- 1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΝΕΡΟ..
.
.-ΠΡΩΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ..ΣΚΟΡΔΟ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ....
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ 1Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΑΛΤΣΑ....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου