Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

BRATKARTOFFELN - ΓΕΡΜΑΝΙΚΈΣ ΠΑΤΆΤΕΣ ΜΕ ΜΠΈΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΎΔΙ! ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ





Υλικά

750 γρ. πατάτες βρασμένες

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

150 γρ. καπνιστό μπέικον ψιλοκομμένοΥΦΑΝΤΗΣ
50 γρ. βούτυρο

50 ml ελαιόλαδο

4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε τις πατάτες σε μικρότερα κομμάτια. Σοτάρετε το μπέικον με την μισή ποσότητα από το

 βούτυρο στο τηγάνι και βγάλτε το με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας.

Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι. Βγάλτε το σε ένα μπολ, ρίξτε το 
ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν τραγανές.

Αλατοπιπερώστε τες, προσθέστε το κρεμμύδι και το μπέικον, ανακ
ατέψτε, πασπαλίστε με τον
 μαϊντανό και σερβίρετε.

Πηγή: gefsisfysi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου