Για τη σαλάτα
1 άισμπερκ (ή ένα μαρούλι σγουρό)
3 φέτες ζαμπόν
3 φέτες γκούντα
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
μισό αγγούρι κομμένο ροδέλες
1 αυγό βρασμένο σφηχτό
3 φλιτζάνια μαγιονέζα
2 φλιτζάνια κέτσαπ
1 φλιτζάνι μουστάρδα
Εκτέλεση:
1.Πλένω και κόβω χοντρά κομμάτια το μαρούλι. Αν πάρω άισμπερκ πρώτα το κόβω σ ένα σουρωτήρι και μετά το πλένω. Το τοποθετώ σε μια σαλατιέρα
2.Κόβω τετραγωνάκια το ζαμπόν και το γκούντα και τα ριχνω πάνω στο μαρούλι
3.Τις ροδέλες της ντομάτας και το αγγούρι τα βάζω γύρω-γύρω στη σαλατιέρα
4.Ανακατεύω τη μαγιονέζα με τη κέτσαπ και τη μουστάρδα και βάζω τη σος με ένα κουτάλι από πάνω
5.Τέλος κόβω το αυγό στα 4 και τοποθετώ πάνω στη σος
1 άισμπερκ (ή ένα μαρούλι σγουρό)
3 φέτες ζαμπόν
3 φέτες γκούντα
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
μισό αγγούρι κομμένο ροδέλες
1 αυγό βρασμένο σφηχτό
3 φλιτζάνια μαγιονέζα
2 φλιτζάνια κέτσαπ
1 φλιτζάνι μουστάρδα
Εκτέλεση:
1.Πλένω και κόβω χοντρά κομμάτια το μαρούλι. Αν πάρω άισμπερκ πρώτα το κόβω σ ένα σουρωτήρι και μετά το πλένω. Το τοποθετώ σε μια σαλατιέρα
2.Κόβω τετραγωνάκια το ζαμπόν και το γκούντα και τα ριχνω πάνω στο μαρούλι
3.Τις ροδέλες της ντομάτας και το αγγούρι τα βάζω γύρω-γύρω στη σαλατιέρα
4.Ανακατεύω τη μαγιονέζα με τη κέτσαπ και τη μουστάρδα και βάζω τη σος με ένα κουτάλι από πάνω
5.Τέλος κόβω το αυγό στα 4 και τοποθετώ πάνω στη σος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου