Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κλέφτικο


Υλικά: 
 4 κιλά αρνί ή κατσίκι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
Ύ του κιλού φέτα και λίγο κεφαλοτύρι
πιπέρι
αλάτι
σκόρδο αρκετό(2 σκελίδες για κάθε μερίδα)
λίγη ντομάτα
βούτυρο γάλακτος
15 κομμάτια λαδόκολλα
Εκτέλεση:
Παίρνετε τις δεκαπέντε λαδόκολλες και τις αλείφετε με βούτυρο.
Βάζετε στην καθεμιά πέντε – έξι κομμάτια κρέατος , τυρί, δύο σκελίδες σκόρδο, λίγη ντομάτα, αλατοπίπερο, βούτυρο. Τις τυλίγετε με μεγάλη προσοχή. Τις βάζετε σε βαθύ ταψί, ρίχνετε λίγο ζεστό νερό και τις αφήνετε να ψηθούν στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου