Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Γεμιστή πατάτα φούρνουsyntagologeio
Υλικά :
6 μεγάλες πατάτες...
200 γρ διάφορα μαλακά τυριά
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
6 μανιτάρια ψιλοκομμένα
4 φέτες μπέικον
μερικά φύλλα ρόκας για γαρνιτούρα

Εκτέλεση :
Πλένουμε καλά τις πατάτεςτις τυλιγουμε σε αλουμινόχαρτοκαι τις ψήνουμε στον φουρνο για μια ώρα περίπου . Τις κρατάμε ζεστές μεσα στο αλουμινοχαρτο
Χαράζουμε τις πατάτες και με ενα κουτάλι τους αδειαζουμε την ψυχα αλλα αφήνουμε ενα ελαφρύ τοιχωμα .
Σωτάρουμε τις πιπεριες τα μανιτάρια και το μπέικον ψιλοκομμένο
Προσθέτουμε την ψυχα που αδειάσαμε και την κρέμα γάλακτος.Το αφήνουμε ισα να πάρει μια βράση
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και ρίχνουμε τα τυριά .
Γεμίζουμε τις πατάτες στο αλουμινόχαρτο τις βάζουμε στον φούρνο να γκραντιναριστούν και για να λιώσουν τα τυρια
Τέλος διακοσμούμε με την ρόκα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου