Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ.


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ:
  • 1800 γρ. Πατάτες κομμένες σε φέτες
  • 500 γρ. Μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 190 γρ. Μπέικον
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. Γκούντα
  • 250 ml. Κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα γλυκιά
wpid-dsc_0168.jpg
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
  1. Κόβουμε  και τηγανίζουμε τις πατάτες.
  2. Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε μια κατσαρόλα  και το μπέικον.
  3. Έπειτα  βάζουμε και το κρεμμύδι  και το σοτάρουμε στην ίδια κατσαρόλα.
  4. Καρυκευουμε , βάζουμε την κρέμα τις πατάτες και τα μισά τυριά μέσα στο μείγμα ανακατεύουμε και το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
  5. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα τυριά απο πάνω.
  6. Το ψήνουμε σε προθερμανσμενο φούρνο στους 180 για 13 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε ζεστό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου