- 400 γρ. Ταλαγάνι, κομμένο σε κύβους
- 20 ντοματίνια, κομμένα αν γίνεται στο μέγεθος του τυριού μας
- 20 κομμάτια από κολοκυθάκι, κομμένα στο ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα υλικά μας
- 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ελαιόλαδο
- 10 ξύλινα καλαμάκια
- Εκτέλεση1. Μαρινάρουμε τα υλικά μας με την ρίγανη, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι. Τα περνάμε στα ξύλινα καλαμάκια βάζοντας εναλλάξ 2 κομμάτια από κάθε είδος.
2. Ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 6 λεπτά γυρίζοντάς τα 2 – 3 φορές.Μυστικό
Μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι, αντί για σχάρα.Μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι, αντί για σχάρα
Σάββατο 9 Απριλίου 2016
Σουβλάκια με Ταλαγάνι, Κολοκυθάκια και Ντοματίνια
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου