ΥΛΙΚΑ
1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
κόκκινο κρασί,
αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισµα,
αλάτι,
πιπέρι,
μερικά φύλλα νεραντζιάς ή λεμονιάς.
1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
κόκκινο κρασί,
αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισµα,
αλάτι,
πιπέρι,
μερικά φύλλα νεραντζιάς ή λεμονιάς.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουµε το κουνέλι σε µερίδες, το πλένουμε και αφού το στεγνώσουμε το αλευρώνουμε ελάχιστα.
- Το τηγανίζουµε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές με σκεπασμένο τηγάνι.
- Σβήνουμε με κόκκινο κρασί, με σκεπασμένο τηγάνι και πάλι.
- Τέλος, βάζουμε μερικά λεμονόφυλλα ή νερατζόφυλλα (η Γιαγιά προτιμάει τα νερατζόφυλλα γιατί δίνουν περισσότερο άρωμα) ανάμεσα στα κομμάτια του κουνελιού που βγάλαμε από το τηγάνι και κλείνουμε σε ένα σκεύος (μπολ ή γάστρα) για 5-10 λεπτά, έτσι ώστε να πάρει το άρωμα.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου