Κυριακή 10 Απριλίου 2016

πουρες καροτου με πορτοκάλι & μελι

Για τον πουρέ

1 κιλό καρότα


Χυμό από 1 πορτοκάλι

1 κ.σ. μέλι

1-2 πρέζες κίμινο

1-2 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι
& Λεμόνι Kalamata Papadimitriou

Αλάτι

εκτελεση:

Πιπέρι Κόβουμε τα καρότα σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε σε νερό για μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα μαζί με το μέλι, το κίμινο, το χυμό του πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και τη λευκή κρέμα βαλσαμικού και πολτοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου