Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

χοιρινό με Μουστάρδα και κρέμα γάλακτος


  • 1/2 κιλό χοιρινό (κατά προτίμηση λαιμό)
  • Μουστάρδα (αραιωμένη με λίγο νερό, περίπου ένα φλυτζάνι του τσαγιού)
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Θυμάρι
  • 200 gr κρέμα γάλακτος
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τεμαχίζουμε το χοιρινό σε μπουκίτσες και το αλατίζουμε.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι ηλιέλαιο και τηγανίζουμε το κρέας.
Αφού τηγανιστει και πάρει χρώμα στραγγίζουμε το λάδι.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και τον χυμό λεμονιού.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Μόλις γίνει ομοιογενές, ρίχνουμε το θυμάρι και το βγάζουμε από την φωτιά.

Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου