Υλικά συνταγής
τρίμμα φέτας: 200 γρ.
ανθότυρο: 100 γρ.
κόκκινη καυτερή πιπεριά: 1
πράσινη ή γλυκιά κόκκινη πιπεριά: 1
άνηθος: 1 ½ κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος
ξίδι: λίγο
ελιές, άνηθος, πιπεριές κόκκινες: για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε τη φέτα και το ανθότυρο στο μπλέντερ ή στο γουδί. Προσθέτετε τις πιπεριές, αφού πρώτα τις ψήσετε, αφαιρέσετε τους σπόρους και τις φλούδες τους και τις ψιλοκόβετε. Δουλεύετε την τυροσαλάτα προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι και το ξίδι. Όταν γίνουν αλοιφή, προσθέτετε τον άνηθο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Βάζετε την τυροσαλάτα σε μια σαλατιέρα και γαρνίρετε με ελιές, άνηθο και κόκκινες πιπεριές.
τρίμμα φέτας: 200 γρ.
ανθότυρο: 100 γρ.
κόκκινη καυτερή πιπεριά: 1
πράσινη ή γλυκιά κόκκινη πιπεριά: 1
άνηθος: 1 ½ κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος
ξίδι: λίγο
ελιές, άνηθος, πιπεριές κόκκινες: για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε τη φέτα και το ανθότυρο στο μπλέντερ ή στο γουδί. Προσθέτετε τις πιπεριές, αφού πρώτα τις ψήσετε, αφαιρέσετε τους σπόρους και τις φλούδες τους και τις ψιλοκόβετε. Δουλεύετε την τυροσαλάτα προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι και το ξίδι. Όταν γίνουν αλοιφή, προσθέτετε τον άνηθο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Βάζετε την τυροσαλάτα σε μια σαλατιέρα και γαρνίρετε με ελιές, άνηθο και κόκκινες πιπεριές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου