Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Σουβλάκια με Ταλαγάνι, Κολοκυθάκια και Ντοματίνια


Υλικά
  • 400 γρ. Ταλαγάνι, κομμένο σε κύβους
  • 20 ντοματίνια, κομμένα αν γίνεται στο μέγεθος του τυριού μας
  • 20 κομμάτια από κολοκυθάκι, κομμένα στο ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα υλικά μας
  • 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • 10 ξύλινα καλαμάκια
  • Εκτέλεση1. Μαρινάρουμε τα υλικά μας με την ρίγανη, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι. Τα περνάμε στα ξύλινα καλαμάκια βάζοντας εναλλάξ 2 κομμάτια από κάθε είδος. 
    2. Ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 6 λεπτά γυρίζοντάς τα 2 – 3 φορές.

    Μυστικό

    Μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι, αντί για σχάρα.Μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι, αντί για σχάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου