Συστατικά:
- 1 kg αλεύρου
- 1oeuf
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά αρτοποιίας
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα σε σκόνη
- 500 ml νερού
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
- 100g βούτυρο λιωμένο
- Λίγο αλάτι
Γαρνιτούρα
- 4 μεγάλα μήλα σε φέτες
- Χυμός λεμονιού
- Κανέλα
- Ζάχαρη
Διακόσμηση:
- Αμύγδαλα
- Κεράσια
Προετοιμασία:
- Αναμίξτε τα συστατικά με νερό για να σχηματίσουν μια λεία πάστα που λειτουργούν πολύ καλά.
- Επιτρέψτε μίας ώρας ώθηση.
- Σχηματίζουν μικρές μπάλες των 100 g .Etaler στη συνέχεια τις μπάλες ζύμης σε λεπτό και διπλώστε τα πορτοφόλια, ενώ το ράντισμα γενναιόδωρα βούτυρο και το λάδι.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κανέλα μήλα ainsin της ζάχαρης-Mix.
- Τακτοποιήστε τα φέτα μήλο στο κέντρο της κάθε msemen.
- Διπλώστε τις γωνίες προς το κέντρο, προκειμένου να γίνει η επικάλυψη στην παλάμη του ροδέλα μήλο
- Ασφαλίστε με ένα αμύγδαλο ή κεράσι .και λάδι πριν το ψήσιμο για 15 έως 20 λεπτά στους 180 ° C
- Αφήστε το reforidir
- Διακοσμήστε με ζάχαρη άχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου