Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

MΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


Συστατικά:
  • 1 kg αλεύρου
  • 1oeuf
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά αρτοποιίας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα σε σκόνη
  • 500 ml νερού
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 100g βούτυρο λιωμένο
  • Λίγο αλάτι

Γαρνιτούρα
  • 4 μεγάλα μήλα σε φέτες
  • Χυμός λεμονιού
  • Κανέλα
  • Ζάχαρη

Διακόσμηση:
  • Αμύγδαλα
  • Κεράσια

Προετοιμασία:

  1. Αναμίξτε τα συστατικά με νερό για να σχηματίσουν μια λεία πάστα που λειτουργούν πολύ καλά.
  2. Επιτρέψτε μίας ώρας ώθηση.
  3. Σχηματίζουν μικρές μπάλες των 100 g .Etaler στη συνέχεια τις μπάλες ζύμης σε λεπτό και διπλώστε τα πορτοφόλια, ενώ το ράντισμα γενναιόδωρα βούτυρο και το λάδι.
  4. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κανέλα μήλα ainsin της ζάχαρης-Mix.
  5. Τακτοποιήστε τα φέτα μήλο στο κέντρο της κάθε msemen.
  6. Διπλώστε τις γωνίες προς το κέντρο, προκειμένου να γίνει η επικάλυψη στην παλάμη του ροδέλα μήλο
  7. Ασφαλίστε με ένα αμύγδαλο ή κεράσι .και λάδι πριν το ψήσιμο για 15 έως 20 λεπτά στους 180 ° C
  8. Αφήστε το reforidir
  9. Διακοσμήστε με ζάχαρη άχνη




Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux PommesMsemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes
Msemen Aux Pommes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου