ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. μανούρι
- ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το μανούρι σε κομμάτια πάχους 2 εκατ. Σε κατσαρόλα μικρή βάζετε 500 ml
ηλιέλαιο και αφήνετε να ζεσταθεί καλά. Ρίχνετε το μανούρι χωρίς να το πανάρετε
στο λάδι και τηγανίζετε 3΄- 4΄ μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Το βγάζεται από την κατσαρόλα και αφήνετε σε απορροφητικό
χαρτί μέχρι να κρυώσει. Μπορείτε και να το ψήσετε σε ψηστιέρα
, αφήνοντας την κάθε πλευρά 5΄- 7΄ μέχρι να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου