Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙ



ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙ


ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. μανούρι
  • ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το μανούρι σε κομμάτια πάχους 2 εκατ. Σε κατσαρόλα μικρή βάζετε 500 ml
 ηλιέλαιο και αφήνετε να ζεσταθεί  καλά. Ρίχνετε το μανούρι χωρίς να το πανάρετε
 στο λάδι και τηγανίζετε 3΄- 4΄ μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
 Το βγάζεται από την κατσαρόλα και αφήνετε σε απορροφητικό
 χαρτί μέχρι να κρυώσει. Μπορείτε και να το ψήσετε σε ψηστιέρα
, αφήνοντας την κάθε πλευρά 5΄- 7΄ μέχρι να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου