Μια συνταγή που φτιάχνεται πολύ εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά και δίνει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε για σήμερα... Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας-μελιού!
Υλικά
700 γρ φιλέτο κοτόπουλο
2 κ.σ. μουστάρδα
1μιση κ.σ. μέλι
ξίδι βαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
1 κ.γ. κάρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια για τηγάνι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο χωρίς να παρατηγανιστεί.
Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο βάζουμε στο multi τη μουστάρδα, το μέλι, το κάρι, το βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και μία κούπα του καφέ ζεστό νερό και τα χτυπάμε.
Αδειάζουμε το μίγμα από το multi στο τηγάνι με το κοτόπουλο και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 10 λεπτά να δέσει.
Πηγή: sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου