2 μέτριες πατάτες
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα αρακά
2 καρότα
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 μπίρα
αλάτι και πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λικρά κομματάκια,
ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τρίβουμε τα καρότα.
Τα σωτάρουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον αρακά και σωτάρουμε για 2 με 3 λεπτά ακόμη.
Σε ένα μπόλ φτιάχνουμε τον χυλό,
ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπίρα.
Ρίχνουμε στον χυλό τα σωταρισμένα λαχανικά,
τις βρασμένες πατάτες, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν οι πατάτες και να γίνουν ένα μείγμα.
Πλάθουμε σε σχήμα μπιφτεκιού και ψήνουμε σε φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου