Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

#συνταγολογειο //Πανσετα Μαριναρισμενη στη σχάρα

 

Τραγανες και ζουμερές πανσετες. Δοκιμαστε τες!!! 


Υλικά
1 κιλο πανσέτα χοιρινή κομμένη για σχάρα
Για την μαρινάδα:
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα σε μια μπασίνα
2 κ.σ μουστάρδα απαλή
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 σφηνάκι λευκό κρασί
2-3 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το κρεας και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες τουλαχιστον.
Βάζουμε το σχαροτηγανο στην κουζίνα να κάψει και απλώνουμε τις πανσετες. Ψήνουμε 4 με 5 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να γίνουν ωραίες τραγανες.
Στα κάρβουνα :
Αναβετε τα κάρβουνα
και τα απλώνετε στην ψησταριά. Αφήστε να κάψει η σχάρα λαδωνετε και ψηνετε σε δυνατη φωτια για 8'-10' λεπτα και από τις δυο πλευρες.

@συνταγολογeιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου