ΥΛΙΚΑ
-1χταποδι γύρω στα δύο κιλά περιπου
-λαδι-ξυδι
-ριγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε το χταποδι ως εξης:Αφαιρουμε την κουκουλα,και χωριζουμε με το μαχαιρι τα πλοκαμια ένα-ένα.
Απο την κατω πλευρα του πλοκαμιου βγαζουμε το δερμα το οποιο είναι σκληρο –αφηνουμε μονο τις βεντουζες.
Αναβουμε τη φωτια (καρβουνα)και ψηνουμε το χταποδι σε δυνατη φωτια για 15’λεπτα περιπου (να μην μας στεγνωσει)
Κοβετε σεροδελες ραντιζετε με το λαδοξυδο,πασπαλιζετε με τη ριγανη και σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου