Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

#συνταγολογeιο //Παγκασιους σε κρούστα στο φουρνο.

Υλικά
3 φιλέτα παγκασιους
Για την Κρούστα :
1 Κούπα αλεύρι γοχ.
3 κ.σ καλαμποκάλευρο
3 κ.σ φρυγανια τριμμενη.
Μισό κ.γ πάπρικα
Μισό κ.γ σκόρδο σκόνη
Μισό κ.γ καρυ
Μισό κ.γ κρεμμύδι σκόνη
Λιγο κουρκουμα
Λιγο κιμινο
Λιγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα άλευρα μαζί με όλα τα μπαχαρικα.
Ξεπαγωνουμε και στεγνωνουμε τα φιλέτα. Τα πανάρουμε στο μείγμα των αλεύρων και πατάμε καλά με την παλάμη μας για να κολλήσει καλά το μείγμα πάνω στο ψάρι.
Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί και τοποθετούμε τα ψάρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδισει η κρούστα και να ψηθεί το ψάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου