Υπέροχος μεζές για κρασάκι και τσίπουρακι.
YΛΙΚΑ
-200 γρ.φετα σκληρη(2 φέτες)
-1 ελια κομμενη ροδελα
-4 φετες πρασινη πιπερια
-2 φετες κοκκινη πιπερια
-μπουκοβο καυτερο
-ριγανη
-ελαιόλαδο
-λιγη παπρικα
-2 ροδελες ντομάτα
-1 κοματι αλουμινοχαρτο
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Βαζουμε τις ντοματες πανω στο αλουμινοχαρτο,και πανω στη ντομάτα τη φετα.Ραντιζουμε με ελαιόλαδο,πασπαλιζουμε με τη ριγανη το μπουκοβο την παπρικα,προσθετουμε τις ελιες και τις πιπεριες,τυλιγουμε γυρω-γυρω με το αλουμινοχαρτο και ψηνουμε στη σχαρα η΄ στο φουρνο μεχρι να μαλακωσει η φέτα περίπου 8 με 10 λεπτά. Συνοδέψτε φρυγανισμένο ψωμάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου