Υλικά
- 4 Κολοκυθάκια τριμμένα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 Αυγο
- Φρέσκα μυρωδικά άνηθο, δυόσμο, μαϊντανό
- Αλάτι,πιπέρι και ρίγανη
- 1 κ.γ.Μπεικιν παουντερ
- 1 Σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- Τυρί φέτα ένα κομμάτι 150γρ
- 5-6 κ.σ αλεύρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια τα αλατιζουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Στιβουμε καλά καλά τα κολοκυθάκια να μην βγάζουν υγρά και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια αλευρωνουμε και τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει τα περιττά λάδια Σερβίρουμε με ένα δροσερό Ντιπ γιαουρτιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου