ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΕΙΟ
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
Γκανάζ
γκανάζ.:την χρησιμοποιούμε κυρίως για επικάλυψη σε κάποιες παρασκευές γλυκών.
Υλικά
200 γρ, κουβερτούρα
180 γρ. γάλα ζεστό
1 κουτ. γλ. μέλι.
Βάζουμε την κουβερτούρα στο ζεστό γάλα να λιώσει προσθέτουμε και το μελι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου