Φαντάζει τόσο δύσκολο αλλά δεν είναι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση και λίγο χρόνο.
Στο Μιξερ :
600 γρ.αλεύρι γ.ο.χ
1/2 λίτρο νερό θα το ρίχνετε σιγά σιγά μεσα μπορει να παρει λιγότερο, αλάτι και λιγο λάδι στο τέλος αφου εχει ζυμωθει η ζύμη,. Δουλεύετε τέλος τη ζύμη με τα χέρια σας να μην είναι μαλάκια να είναι σφιχτή και να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί.
Παίρνουμε τη ζύμη, τη ζυμώνουμε ελαφρώς σε αλεωρωμενο πάγκο και την κόβουμε σε μικρά μπαλάκια (σε μέγεθος λεμονιού).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου