Υλικά
1λίτρο γάλα
260γρ ζάχαρη κρυσταλλική,
80 γρ αλεύρι.
120γρ κακάο.
150 gr κουβερτούρα
Εκτέλεση
βάζω στην κατσαρόλα το γάλα με τη ζάχαρη ρίχνω κομματάκια την κουβερτούρα να λιώσει και σιγά σιγά το αλεύρι με το κακάο. Ανακατεύουμε γρήγορα να μη σβολιασουν και να αρχισει να βγάζει φουσκάλες τότε πήζει η κρέμα. Αποσύρω αμέσως από την φωτιά και μεταφέρω την κρέμα σε άλλο σκεύος αφήνω λίγο να κρυώσει σκεπάζω με μεμβράνη και στο ψυγείο.Μπορείτε να γεμίσετε κρουασάν,η να κάνετε προφιτερολ,
κ. λ. π
Πρόταση σερβιρίσματος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου