Συνοδέψτε τελοια με τη σάλτσα αυτή κεφτεδάκια, Μπιφτέκια. Κοτόπουλο κ. λ. π
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά
. 200 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό :
200 γρ. γιαούρτι πρόβειο, στραγγιστό .
1/2 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη .
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα .
30 γρ. θυμαρίσιο μέλι .
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας στον πολυκόφτη (μουλτι) και τα χτυπάω καλά για 1 λεπτό, μέχρι να γίνει μια λεία, ημίρρευστη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου