Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Δροσερη Σάλτσα Ντιπ γιαουρτιού

Συνοδέψτε τελοια με τη σάλτσα αυτή κεφτεδάκια, Μπιφτέκια. Κοτόπουλο κ. λ. π
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά 
. 200 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό : 
200 γρ. γιαούρτι πρόβειο, στραγγιστό . 
1/2 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη . 
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα .
30 γρ. θυμαρίσιο μέλι . 
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση 
Βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας στον πολυκόφτη (μουλτι) και τα χτυπάω καλά για 1 λεπτό, μέχρι να γίνει μια λεία, ημίρρευστη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου