600 γρ φιλετα κοτοπουλου κομμενα στη μεση κατα μηκος
Αλατι
Πιπερι
1/2 κ.γ Καπνιστη παπρικα
1/2.κ.γ κάρυ
1/2 κ.γ σκόρδο σκόνη ή 2 σκελιδες σκορδο κομμενες στη μεση
1 κουταλια ελαιολαδο
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
1κ.γ. μουσταρδα
Βάζω σε ένα μπωλ το κοτόπουλο με τα καρυκεύματα ανακατεω και αφηνω στο ψυγειο για καμμια ωρα σκεπασμενο με μεμβρανη.
Παναρισμα υλικά
250 γρ τριμμενη φρυγανια
3 αυγα χτυπημενα
300 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Παναρισμα διαδικασία :
Περνάω τα φιλετα κοτόπουλο στο αλεύρι μετά στο αυγό και τέλος στην φρυγανιά. πατώντας δυνατά με τις παλάμες για να κολλήσει καλά.
Τα τηγανιζω σε καυτο λάδι μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Όταν είναι έτοιμα τα τοποθετώ σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί να απορροφήσει τα περιτα λάδια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου